onsdag den 31. august 2005

Hun er vildt hurtig...

En dreng kommer hjem fra skole. Vi kan jo kalde ham Thomas. Faderen spørger om det har været en god dag, som han altid gør det. Drengen svarer, at det har det, som det altid har. "Vi har haft atletik i idræt. Vi skulle løbe 60 m. Det kunne jeg godt have gjort bedre. Sara, den nye pige i klassen, hun var bare vildt hurtig. Hun var hurtigere end Kris, som ellers er den hurtigste af drengene." Kort pause. "Hun er også vildt hurtig til sløjd!"

Bornholm Rundt

Lige for at gøre den cykel færdig, så kom den Bornholm Rundt sidste søndag sammen med 900 andre. Jeg havde ikke trænet så meget op til, så det blev hårdt, men jeg er lidt stædig, så jeg gennemførte. Jeg har lovet mig selv, at det ikke skal ske på samme måde næste år, så nu er det ud på cyklen. I øvrigt en dejlig ø set fra en cykel!!!
Jeg har lige set at min kære broder Ole også er kommet på med en blog, så kig lige dér også.

mandag den 1. august 2005

Ny cykel


Jeg har lige fået en ny cykel, som jeg håber kommer til at køre rigtig langt. Det er helt vildt, - jeg er meget glad for den, den kører så meget bedre end den gamle.

Hvorfor nu det?

Jo, for at give jer et indblik i tanker og forestillinger jeg gør mig. Jeg håber, at det kan være til inspiration både for mig selv og andre. Du er velkommen til at kommentere så meget du har lyst. Jeg håber på en god, åben og ærlig dialog.
Velkommen til denne blog